Sójová omáčka Tamari je vyráběna pouze ze soli a sójových bobů, čímž se odlišuje od klasické sójové omáčky Shoyu vyráběné ze sójových bobů a pšenice. Vzniká jako vedlejší produkt při výrobě misa z tekutiny, která je vylučována. Poté se fermentuje přírodním způsobem v dřevěných sudech. Při výrobě nejsou použita barviva, konzervační látky či zvýrazňovače chuti, které se vyskytují v běžných omáčkách. Ve srovnání se Shoyu má tmavší barvu, výrazněji slanější chuť a obsahuje více minerálů a stopových... Celý popis
Koupit za 139 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Kikkoman Tamari sójová omáčka bez lepku 250 ml
Doprava:
29 Kč
Skladem
139 Kč
Koupit za 139 Kč
KIKKOMAN - Tamari sojová omáčka bez lepku 250ml 250ml
Doprava:
69 Kč
Skladem
134 Kč
Koupit za 134 Kč
Kikkoman Tamari sójová omáčka bez lepku 250 ml
Doprava:
65 Kč
Skladem
109 Kč
Koupit za 109 Kč
Popis
Sójová omáčka Tamari je vyráběna pouze ze soli a sójových bobů, čímž se odlišuje od klasické sójové omáčky Shoyu vyráběné ze sójových bobů a pšenice. Vzniká jako vedlejší produkt při výrobě misa z tekutiny, která je vylučována. Poté se fermentuje přírodním způsobem v dřevěných sudech. Při výrobě nejsou použita barviva, konzervační látky či zvýrazňovače chuti, které se vyskytují v běžných omáčkách. Ve srovnání se Shoyu má tmavší barvu, výrazněji slanější chuť a obsahuje více minerálů a stopových prvků. Je také bohatá na aminokyseliny a mikroorganismy důležité pro trávení.
Vhodná i pro bezlepkovou dietu.
Sójovou omáčku můžeme použít do všech jídel kromě sladké kuchyně. Výborná je na marinování a minutky, do polévek a polévkových základů, masových šťáv, omáček, orientálních jídel, dresingů, majonézových salátů a studených pikantních omáček a samozřejmě k namáčení sushi rolek.
SLOŽENÍ
pitná voda, sójové boby, jedlá sůl, ocet kvasný lihový
Výživové údaje na 100 ml
Energie
240 kJ / 57 kcal
Tuky
0 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0 g
Sacharidy
2 g
z toho cukry
0 g
Bílkoviny
10 g
Sůl
16,4 g
SKLADOVÁNÍ
Skladujte v suchu, po otevření uchovávejte v chladničce a ihned spotřebujte.
ZEMĚ PŮVODU
Japonsko
Vhodná i pro bezlepkovou dietu.
Sójovou omáčku můžeme použít do všech jídel kromě sladké kuchyně. Výborná je na marinování a minutky, do polévek a polévkových základů, masových šťáv, omáček, orientálních jídel, dresingů, majonézových salátů a studených pikantních omáček a samozřejmě k namáčení sushi rolek.
SLOŽENÍ
pitná voda, sójové boby, jedlá sůl, ocet kvasný lihový
Výživové údaje na 100 ml
Energie
240 kJ / 57 kcal
Tuky
0 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0 g
Sacharidy
2 g
z toho cukry
0 g
Bílkoviny
10 g
Sůl
16,4 g
SKLADOVÁNÍ
Skladujte v suchu, po otevření uchovávejte v chladničce a ihned spotřebujte.
ZEMĚ PŮVODU
Japonsko
Parametry
Výrobce | Kikkoman |
Hmotnost | 490 g |
Objem | 250 ml |