Organic kešu ořechy mají výbornou chuť a obsahují velké množství tělu prospěšných látek. Díky přírodnímu způsobu pěstování a sklizni si ořechy zachovávají výbornou chuť a obsah velkého množství tělu prospěšných látek. Jsou vhodné pro přímou spotřebu, na vaření nebo pečení. Složení: 100 % kešu ořechy loupané v ORGANIC* kvalitě. * Produkt ekologického zemědělství. Kešu obsahují esenciální mastné kyseliny (tělo si je nedokáže vyrobit samo) - snižují hladinu cholesterolu v krvi - redukují rizika... Celý popis
Koupit za 289 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
ZdravýDen® BIO Kešu ořechy Balení: 500 g
Doprava:
55 Kč
Skladem
289 Kč
Koupit za 289 Kč
Zdravý den Kešu ořechy BIO Balení: 500g
Doprava:
65 Kč
Skladem
319 Kč
Koupit za 319 Kč
Zdravý den Kešu ořechy BIO 500g
Doprava:
70 Kč
Skladem
310 Kč
Koupit za 310 Kč
Zdravý den Kešu ořechy BIO 500g
Doprava:
66 Kč
292 Kč
Koupit za 292 Kč
Kešu ořechy BIO 500 g Zdravý den Zdravý den
Doprava:
59 Kč
Skladem
290 Kč
Koupit za 290 Kč
Popis
Organic kešu ořechy mají výbornou chuť a obsahují velké množství tělu prospěšných látek.
Díky přírodnímu způsobu pěstování a sklizni si ořechy zachovávají výbornou chuť a obsah velkého množství tělu prospěšných látek. Jsou vhodné pro přímou spotřebu, na vaření nebo pečení.
Složení: 100 % kešu ořechy loupané v ORGANIC* kvalitě.
* Produkt ekologického zemědělství.
Kešu obsahují esenciální mastné kyseliny (tělo si je nedokáže vyrobit samo)
- snižují hladinu cholesterolu v krvi
- redukují rizika kardiovaskulárních chorob
- přispívají ke správnému fungování nervového systému a tvorbě nervových tkání
Kešu jsou bohaté na minerály
- mangan: je nezbytný pro ochranu buněk, pomáhá budovat a udržovat kosti, je potřebný k výrobě energie, váže volné radikály
- železo: podporuje krvetvorbu
- zinek: je důležitý pro správnou funkci imunitního systému, pomáhá při hojení ran, pohlcuje volné radikály
- měď: podílí se na stavbě kostí a lepším využití cukrů, je součástí kolagenu
- hořčík: nutný pro činnost svalů a funkci nervového systému, pomáhá při únavě a při ukládání vápníku
- fosfor: je nezbytný pro strukturu zubů, kostí a buněčných membrán
Kešu jsou bohaté na vitamíny
- spektrum vitamínu B: napomáhají ke správné činnosti nervové soustavy, důležité pro metabolické procesy v těle
- vitamín K: je nutný ke krevní srážlivosti a zástavě krvácení, je důležitý pro budování a udržování zdravých kostí, přispívá ke snížení úbytku kostní hmoty
Kešu jako zdroj antioxidantů
- zajišťují ochranný efekt pro organismus
- předcházejí oxidačnímu poškození tkání
- přispívají k čištění buněk od volných radikálů
- pomáhají chránit organismus před škodami způsobenými volnými radikály z ovzduší
- podporují kardiovaskulární systém
Nutriční hodnoty ve 100 g Energetická hodnota 2 315 kJ/ 553 kcal Bílkoviny 18,22 g (36,44 %) Tuky 43,85 g - z toho nasycené mastné kyseliny 7,783 g - z toho mononenasycené mastné kyseliny 23,797 g - z toho polynenasycené mastné kyseliny 7,845 g Sacharidy 30,19 g - z toho vláknina 3,3 g (13,2 %) - z toho cukr 5,91 g Sodík 12 mg Draslík 660 mg (33 %) Fosfor 593 mg (84 %) Hořčík 292 mg (77,87 %) Zinek 5,78 mg (57,8 %) Železo 6,68 mg (47,71 %) Thiamin 0,423 mg (38,45 %) Vitamin B6 0,417 mg (29,79 %) Vitamin K 34,1 µg (45,47 %)
Díky přírodnímu způsobu pěstování a sklizni si ořechy zachovávají výbornou chuť a obsah velkého množství tělu prospěšných látek. Jsou vhodné pro přímou spotřebu, na vaření nebo pečení.
Složení: 100 % kešu ořechy loupané v ORGANIC* kvalitě.
* Produkt ekologického zemědělství.
Kešu obsahují esenciální mastné kyseliny (tělo si je nedokáže vyrobit samo)
- snižují hladinu cholesterolu v krvi
- redukují rizika kardiovaskulárních chorob
- přispívají ke správnému fungování nervového systému a tvorbě nervových tkání
Kešu jsou bohaté na minerály
- mangan: je nezbytný pro ochranu buněk, pomáhá budovat a udržovat kosti, je potřebný k výrobě energie, váže volné radikály
- železo: podporuje krvetvorbu
- zinek: je důležitý pro správnou funkci imunitního systému, pomáhá při hojení ran, pohlcuje volné radikály
- měď: podílí se na stavbě kostí a lepším využití cukrů, je součástí kolagenu
- hořčík: nutný pro činnost svalů a funkci nervového systému, pomáhá při únavě a při ukládání vápníku
- fosfor: je nezbytný pro strukturu zubů, kostí a buněčných membrán
Kešu jsou bohaté na vitamíny
- spektrum vitamínu B: napomáhají ke správné činnosti nervové soustavy, důležité pro metabolické procesy v těle
- vitamín K: je nutný ke krevní srážlivosti a zástavě krvácení, je důležitý pro budování a udržování zdravých kostí, přispívá ke snížení úbytku kostní hmoty
Kešu jako zdroj antioxidantů
- zajišťují ochranný efekt pro organismus
- předcházejí oxidačnímu poškození tkání
- přispívají k čištění buněk od volných radikálů
- pomáhají chránit organismus před škodami způsobenými volnými radikály z ovzduší
- podporují kardiovaskulární systém
Nutriční hodnoty ve 100 g Energetická hodnota 2 315 kJ/ 553 kcal Bílkoviny 18,22 g (36,44 %) Tuky 43,85 g - z toho nasycené mastné kyseliny 7,783 g - z toho mononenasycené mastné kyseliny 23,797 g - z toho polynenasycené mastné kyseliny 7,845 g Sacharidy 30,19 g - z toho vláknina 3,3 g (13,2 %) - z toho cukr 5,91 g Sodík 12 mg Draslík 660 mg (33 %) Fosfor 593 mg (84 %) Hořčík 292 mg (77,87 %) Zinek 5,78 mg (57,8 %) Železo 6,68 mg (47,71 %) Thiamin 0,423 mg (38,45 %) Vitamin B6 0,417 mg (29,79 %) Vitamin K 34,1 µg (45,47 %)
Parametry
Výrobce | Zdravý den |
Druh | kešu |
Hmotnost | 500 g |
Bio | ano |