Organic kešu ořechy mají výbornou chuť a obsahují velké množství tělu prospěšných látek. Díky přírodnímu způsobu pěstování a sklizni si ořechy zachovávají výbornou chuť a obsah velkého množství tělu prospěšných látek. Jsou vhodné pro přímou spotřebu, na vaření nebo pečení. Složení: 100 % kešu ořechy loupané v ORGANIC* kvalitě. * Produkt ekologického zemědělství. Kešu obsahují esenciální mastné kyseliny (tělo si je nedokáže vyrobit samo) - snižují hladinu cholesterolu v krvi - redukují rizika... Celý popis

Koupit za 290 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Organic kešu ořechy mají výbornou chuť a obsahují velké množství tělu prospěšných látek.
Díky přírodnímu způsobu pěstování a sklizni si ořechy zachovávají výbornou chuť a obsah velkého množství tělu prospěšných látek. Jsou vhodné pro přímou spotřebu, na vaření nebo pečení.

Složení: 100 % kešu ořechy loupané v ORGANIC* kvalitě.

* Produkt ekologického zemědělství.
Kešu obsahují esenciální mastné kyseliny (tělo si je nedokáže vyrobit samo)

- snižují hladinu cholesterolu v krvi
- redukují rizika kardiovaskulárních chorob
- přispívají ke správnému fungování nervového systému a tvorbě nervových tkání
Kešu jsou bohaté na minerály

- mangan: je nezbytný pro ochranu buněk, pomáhá budovat a udržovat kosti, je potřebný k výrobě energie, váže volné radikály
- železo: podporuje krvetvorbu
- zinek: je důležitý pro správnou funkci imunitního systému, pomáhá při hojení ran, pohlcuje volné radikály
- měď: podílí se na stavbě kostí a lepším využití cukrů, je součástí kolagenu
- hořčík: nutný pro činnost svalů a funkci nervového systému, pomáhá při únavě a při ukládání vápníku
- fosfor: je nezbytný pro strukturu zubů, kostí a buněčných membrán
Kešu jsou bohaté na vitamíny

- spektrum vitamínu B: napomáhají ke správné činnosti nervové soustavy, důležité pro metabolické procesy v těle
- vitamín K: je nutný ke krevní srážlivosti a zástavě krvácení, je důležitý pro budování a udržování zdravých kostí, přispívá ke snížení úbytku kostní hmoty
Kešu jako zdroj antioxidantů

- zajišťují ochranný efekt pro organismus
- předcházejí oxidačnímu poškození tkání
- přispívají k čištění buněk od volných radikálů
- pomáhají chránit organismus před škodami způsobenými volnými radikály z ovzduší
- podporují kardiovaskulární systém
Nutriční hodnoty ve 100 g   Energetická hodnota 2 315 kJ/ 553 kcal   Bílkoviny 18,22 g (36,44 %)   Tuky 43,85 g   - z toho nasycené mastné kyseliny 7,783 g   - z toho mononenasycené mastné kyseliny 23,797 g   - z toho polynenasycené mastné kyseliny 7,845 g   Sacharidy 30,19 g   - z toho vláknina 3,3 g (13,2 %)   - z toho cukr 5,91 g   Sodík 12 mg   Draslík 660 mg (33 %)   Fosfor 593 mg (84 %)   Hořčík 292 mg (77,87 %)   Zinek 5,78 mg (57,8 %)   Železo 6,68 mg (47,71 %)   Thiamin 0,423 mg (38,45 %)   Vitamin B6 0,417 mg (29,79 %)   Vitamin K 34,1 µg (45,47 %)
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Zdravý den
Druh kešu
Hmotnost 500 g
Bio ano